Pakettiin sisältyy

Kevätkauden 2021 onlinetreenit sekä 2020 tuntitallenteiden käyttöoikeus Facebook-ryhmässä

Kevätkausi 2021 ja edellisen vuoden tallenteet edullisella pakettihinnalla!

Uudelle kurssialustalle siirtyessämme on toivottu mahdollisuutta säilyttää käyttöoikeus vanhoihin tallenteisiin Fb-ryhmässä. Liittyessäsi mukaan kevätkaudeksi, saat vuoden 2020 tallennekirjaston käyttöösi edullisella pakettihinnalla. Tallennekirjaston normaalihinta on 79€/4kk, ja nyt saat sen puoleen hintaan yhteishinnalla ostettuna. Voit maksaa pakettihinnan kerralla tai neljässä osassa. Viime vuoden tallenteet Facebookryhmässä ovat käytössäsi kevätkauden loppuun eli helmikuu-toukokuu. Kevätkauden onlinetunteihin kuuluu kaksi somaattisen pilateksen viikkotuntia, yksi puolen tunnin viikkoharjoitus, sekä somatiikkatunti joka toinen viikko. Kaikista tunneista tulee tallenne kurssialustalle, ja ne jäävät katsottavaksi helposti omalla tililläsi. Lue lisätietoja klikkaamalla kutakin kurssia.

Maksuvaihtoehdot

Voit maksaa pakettihinnan kertamaksulla tai neljässä osassa. Myös Edenred ja ePassi-maksumahdollisuudet ovat käytössä. Ota yhteyttä sähköpostitse teija.autio@gmail.com jos haluat maksaa niillä

Ohjaaja

Teija Autio

Teija Autio

Olen työskennellyt koko työurani eli n. 25 vuotta kehollisuuden parissa, ensin tanssijana ja myöhemmin pilatesohjaajana. Somaattisuus on tullut mukaan heti urani alkumetreillä 90-luvulla, ja olen käynyt useita somaattisten metodien ammatillisia kursseja ja koulutuksia. Tällä hetkellä opiskelen Movement Intelligence-metodia, jonka ohjaajaksi valmistun 2021. Pilatesohjaajakoulutuksen olen käynyt vuonna 2007, ja sen jälkeen suorittanut useita ammatillisia lisäkoulutuksia, sekä Spiraalistabilaatio-opintoja.

Ennenkaikkea tunneillani pyrin tukemaan ihmistä luopumaan kaikenlaisesta kehon pakottamisesta, muokkaamisesta, soimaamisesta ja liiasta suorittamisesta. On tärkeää oppia tunnistamaan kehon rajat ja kunnioittamaan niitä. Ajattelen että kehon kautta voimme kohdata myös elämän haasteita tarvitsematta aina edes tiedostaa taustalla olevaa tarinaa.

Ohjaustyylini on tarkka, lempeä ja helposti lähestyttävä, ja käytän paljon mielikuvia ohjaamaan aina valppaana oleva analyyttinen mielemme tekemään havaintoja kehosta luovalla tavalla, joka auttaa löytämään luonnollisen ja kevyen liikkeen joka on meidän sisäänrakennettu ominaisuutemme. Olen ohjaajana parhaimmillani ohjatessa autenttisen kokemuksen äärelle kognitiivisen ja analyyttisen opiskelun sijaan.

Tuntini sopivat siis erityisen hyvin heille jotka ovat kiinnostuneita kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, kevyestä olemisesta kehossaan ja läsnäolon tutkimisesta. Pikaratkaisuja ei ole tarjolla, mutta pureskeltavaa loppuelämäksi sen sijaan!